Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Sverige storsatsar på nästa generations paralympier och skickar stor trupp till Italien och de Europeiska ungdomsspelen. "Det är en satsning mot att få fram fler Paralympiska medaljkandidater".
 
– En otroligt tragisk händelse. I ett sånt här läge får man hålla tankarna borta från sig själv och tänka på de drabbade. Jag är glad att jag inte var en av dem, det är bara att ladda om nu, säger Karl Forsman till Radiosporten.
 
Se alla bilder från helgens premiärläger av RookieCamp i Eskilstuna. "Det var verkligen en succé"
 
Sverige inleder EM i goalball på absolut tuffast möjliga vis under måndagen. De Paralympiska mästarna, Litauen, står på andra sidan. ”Det gäller att hålla huvudet kallt”, säger Fatmir Seremeti.
 
Nordiska Mästerskapen i parasegling gick av stapeln för första gången någonsin i helgen. Vem blev den historiska mästaren om inte Fia Fjelddahl.
 
Ett av de största startfälten någonsin men det skrämmer inte en formtoppad Zandra Reppe inför VM i bågskytte i Beijing. "Skyttet har fungerat alldeles utmärkt".
 
Vilken succé det blev under paracykel-VM i Sydafrika. Fem medaljer totalt och svensk gulddubbel under den avslutande dagen.
 
Den 31:a augusti till 3:e september ska de svenska paracyklisterna slåss om VM-medaljer i Sydafrika.
 
Helene Ripa hade möjlighet på en VM-medalj i Tjeckien under torsdagen. Det blev dock en sjundeplats för svenskan.
 
Vilken EM-succé det blev för Louise Etzner Jakobsson som tog silver i den avslutande küren.
 
Sveriges lag i paradressyr blev åtta i lag-EM i Göteborg. Nya medaljchanser finns under onsdagen då küren går av stapeln. ”Jag brukar vara bäst under sista dagen”, säger Louise Etzner Jakobsson.
 

Drömstart på hemma-EM

(2017-08-21 15:40)
Vilken drömstart det blev på Europamästerskapet i paradressyr på hemmaplan. Louise Etzner Jakobsson vann brons under premiärdagen.
 
Under måndagen inleds Paradressyr-EM i Göteborg. Om du inte kan vara på plats hittar du här bilder från mästerskapet.
 
På onsdag sätter sig Helene Ripa i kanoten för att ta sig vidare till VM-final, väl där kan allt hända. ”Har jag en superdag finns möjligheten till medalj”.
 
Idag är det exakt ett år kvar tills INAS fotbolls-VM kommer arrangeras i Sverige och Värmland. ”Det här kommer ha en enorm betydelse för hela nationen”, säger VM-generalen Eije Larsson.
 

INNEBANDYTRÄNINGAR PÅ MÅNDAGAR och SÖNDAGAR

I SUNDSTA

IMG_6607

 

 

GULDBOLLEN PRISUTDELNING

IMG_6288

 

Greklandsgänget

IKCGRECCE

Postadress:
IK Carlstad - Parasport
Liegatan 1
66734 Forshaga

Kontakt:
Tel: 0705081475
E-post: This is a mailto link

Se all info